2009. május 7., csütörtök

Mad Max, Crazy Cock, Dirty Ducks es a tobbiek (allatmese Verka es Bogi kedveert)

Becky, az angol lany kezdte. O adott vezeteknevet a Maxnak, a kutyanak, akinek a kedvenc jatekai a bakancs es a vodor. A vodort osszeharapja, majd erosen megrazza, mint ahogy a L´oreal reklamban latta, vegul bedobja a volgy aljaba, a satorozos reszre (nem tudom mennyire vicces, amikor satrak allnak ott...), hogy ket het mulva eloszedje, es kezdje elolrol a jatekot.
Es szeret, illetve csak szeretett jatszani a birkakkal, egeszen addig, mig egyszer holtan nem talaltuk az egyik birkat, mellette pedig Max tunodott, vajon miert nem jatszik mar vele ez a jo szagu pajtas. Temetni kellett. Ugyanazon a napon kiscica szuletett, erdekes modon csak egy. (Vajon mennyi ido amig egy lelek testet olt?)
A birkak pedig sokszor olyanok, mint a szamarak: beallnak egy sarokba es orakig nezik azt. Ilyenkor mire gondolnak?

Es ott van meg a DTV, azaz a Duck TV. A legjobb mozi, bar vannak filmek amikre azert nem cserelnem el.
Szoval a kacsak: hihetelen komolysaggal tudnak semmit nem csinalni. Van egy cseppnyi tavacskajuk, azt szoktak korbejarni olyan celtudatosan mintha mondjuk epp A-bol B-be tartananak a kiraly uzenetevel. Ballagnak egymas mogott a nagy tappancsaikkal. Mar csak a lodobogast utanzo tokhej osszeutogetese hianyzik a repertoarbol.
Amikor pedig kozeledik valaki egtelen ricsajt csapnak: "Hallo! Itt vagyunk! Itt! Nem latsz?! Vak vagy?! Hallo! Ehesek vagyuuunk!!! Segitseeeg! Neeeeee! Ne menj eeel! Hallo!!!!! $&%#$#!!!"
Mikor odarohannak a kozeledo alakhoz, a nagy kiabalas es pogozas kozepedte mindig beleesik valamelyik a toba, ahonnan igyekszik minel elobb kikecmeregni, nehogy lemaradjon a kajarol. :)
Edesek. Sajnos nehany het es vacsora lesz beloluk, de azt mar nem varom meg.

Illetve nem vartam meg. Tegnap elhagytam a farmot.


Jelenleg Leiriaban vagyok, egy onkentesmunkas kozosseg vendegszeretetet elvezem. Heten laknak egy baromi nagy kecoban a varos kozepen. Kellemes, kollegium hangulat uralkodik. Lazak, fiatalok. Feltoltenek az eneriajukkal. (amire szuksegem is lesz, ha ma bejutok a joga orara. Portugalul ugysem jogaztam meg :)
Eeeeees tegnap nem voltam am egyedul a varosnezesen! Cida, Felix es masik ket baratjuk eljottek Coimbrabol, hogy talalkozzunk! Ok voltak az elso CouchSurfing barataim, es tok jo volt Oket ujra latni.
Holnap meglatogatom a kedvenc templomomat, a Batalha-t, es megnezem, hogy Alcobacha-ban mitol olyan hires az a kolostor. Majd megerkezem Obidosba, ahol ket ejszakat toltok.
Szombaton pedig bekoltozom egy masik farmra.

Ez a farm Lisszabontol 30 km-re, keletre fekszik, a Tejo folyo tolcsertorkolatanak deli reszen.
Ez az: http://www.centro-lusitano.nl/

Internethez nem tudom mennyire jutok majd, turelmet kerek, igyekszem neha-neha elokerulni.

5 megjegyzés:

Erika írta...

Helló! Tervben volt ez a költözés? Nem akarok kérdezősködni, mesélj majd erről ha akarsz!Mit fogsz csinálni?:)) Era

Csaba írta...

Az a lényeg, hogy jól érezd magad és vigyázz magadra!

katkat írta...

Szandra, miért váltottál? hogy tetszik az új hely?

K

Sipos Alexandra írta...

Miert valtottam?
Fuuuu, ezt hosszu lenne leirni. Majd inkabb szoban.

Sziszo írta...

Saci!
Nagyon jó volt az állatos mese. Ha esetleg nagyon unnád magad, kezdj el mesét írni és tessék górni a kiadókhoz. Tuti sikered lenne! Sziszó.